Всім «Слугам народу» розіслати таємне опитування про «одностатеві партнерства»: публікуємо деталі

Актуально
16.10.2024
Всім «Слугам народу» розіслати таємне опитування про «одностатеві партнерства»: публікуємо деталі

Голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк продовжує лобіювати узаконення одностатевих партнерств. Нещодавно вона розіслала всім депутатам та працівникам партії опитувальник «Щодо інституту реєстрованих партнерств». Розсилку зробила через партійний чат-бот «Помічниця голови партії СН» у телеграмі.

«Мільйони українців страждають через загибель рідних, зруйноване житло, розділення сімей, фінансові труднощі, відсутність освітнього процесу для дітей, скасовані виплати для переселенців, відсутність житла для примусово евакуйованих, ігнорування потреб скалічених ветеранів… А у цей час Шуляк публічно і непублічно переймається просуванням законопроєкту №9103 про легалізацію партнерств гомосексуалістів, повністю прирівняних до шлюбу. Вона також є співавтором цієї аморальної і дикої ініціативи», – зазначив голова організації «Всі разом!» Руслан Кухарчук.

В опитувальнику ставляться запитання про ставлення депутатів до лгбт людей та підтримку законопроєкту №9103 про інститут реєстрованих партнерств. Ось декілька з них: Наскільки Ви погоджуєтеся чи не погоджуєтеся з тим, що ЛГБТ люди мають бути захищені законом? Чи підтримуєте Ви законопроект №9103 про інститут реєстрованих партнерств? Також є запитання про позицію до теми лгбт людей в Україні та лобіювання проєкту закону.

Деякі питання сформовані таким чином, що опитувані не можуть висловитись проти легалізації партнерств гомосексуалістів. Одне із таких питань: «На яких умовах вам було б легше підтримати цей законопроєкт». При цьому в ньому не надається варіанту відповіді про відсутність бажання підтримки даної ініціативи.

Кухарчук звернувся до голови партії «Слуга народу»: «Принагідно звертаємося до пані Шуляк із закликом не зупинятися і продовжуватися акумулювати ненависть українців до вас і вашої партії». Він також закликав здорові сили в партії заявити позицію настільки однозначно, щоб у Шуляк і інших партійних керівників назавжди відпало бажання плюндрувати суспільну мораль, сімейні цінності і Конституцію.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram