Петиція до Кабміну про загальнонаціональну щоденну молитву

Актуально
15.10.2024
Петиція до Кабміну про загальнонаціональну щоденну молитву

На сайті Кабінету Міністрів України зареєстровано петицію «Про Загальнонаціональну щоденну молитву «Отче Наш». Автором ініціативи є Юлія Давидюк, дружина, мама чотирьох дітей, підприємець та служитель церкви. Вона закликає Премʼєр-міністра України Дениса Шмигаля зробити всі необхідні кроки для якнайскорішого запровадження «Загальнонаціональної молитви «Отче Наш»». Молитву пропонується включити в ефір державного телебачення поруч з «Загальнонаціональною хвилиною мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України».

Пані Юлія розповіла голові організації «Всі разом!» Руслану Кухарчуку чому вона вирішила створити таку петицію. Вона зазначила, що її найбільше турбує те, що у влади може не вистачити мудрості та можливостей для зупинення війни. «Мені б дуже хотілося, щоб Господь зробив в Україні чудо. Бо чудо від людей ми не можемо очікувати», – розповіла автор петиції.

Юлія також розповіла про бачення своєї петиції. Вона підкреслила, що Україна – християнська країна і християни часто наодинці моляться до Бога. «Але Господь каже, що має народ звернутися до Нього. Моя петиція має об’єднати всіх християн України», – зазначила Давидюк. У петиції вона розмістила тексти з Біблії, в яких Господь закликав народи звертатися до нього.

Варто зазначити, що петиція була зареєстрована на сайтах Верховної Ради, Офісу Президента, та Кабінету Міністрів. Проте була оприлюднена лише на сайті Кабінету Міністрів України.

Руслан Кухарчук підсумував: «Все більше людей розуміють, що все, що ми могли – вже зробили. Залишається складати надію тільки на Бога. Нам потрібно зберігати смирення перед Богом». Голова організації «Всі разом!» закликав усіх віруючих людей підписати петицію.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram