Замість “Маршу рівності” – тисячна хода на захист сім’ї. Що було насправді 16 червня у Києві. Денис Кошельник у Кабінет експертів

Експертиза
19.06.2024
Замість “Маршу рівності” – тисячна хода на захист сім’ї. Що було насправді 16 червня у Києві. Денис Кошельник у Кабінет експертів

«Так званий «Марш рівності» не пройшов. Ми знаємо, яке визначення слова «марш». Це скоріше було зібрання сотні людей лгбт-поглядів, які постояли 10 хвилин і розійшлись. Вони самі пишуть на своїх ресурсах «чому ми так мало постояли, це найкоротший марш за всю історію», – говорить Денис Кошельник у програмі Кабінет експертів.

Гість випуску військовий волонтер, журналіст та блогер Денис Кошельник розповідає, що насправді відбувалось 16 червня у Києві. Журналіст був співорганізатором потужної ходи за традиційні цінності, яка пройшла після так званого «Маршу рівності».

Він зазначає, що лгбт-марш у столиці не відбувся. Зранку біля станції метро «Театральна» учасники пройшли лише 100 метрів, а після всі розійшлись. Натомість на Хрещатику пройшла масштабна хода за традиційні цінності за участі близько тисячі громадян України. «Хода рушила, і що важливо, абсолютно спокійна, цивілізована, ніяких проблем не було», – додає ведучий Руслан Кухарчук.

Денис назвав пару моментів, які стали для нього найбільшим «зашкваром». Зокрема, коментар лгбт-представниці Олени Шевченко: «Коли вона сказала, що ми не інвестуємо у війну та вбивства». Також ще один не менш важливий факт-зашквар, став відомий у інтервʼю з Анною Шаригіної, головою «Київпрайд».

«Вона дає інтервʼю і каже, що у нас річний бюджет від грантів 300 тисяч доларів. Я не знаю куди можна витратити для організації «прайдів» 300 тисяч доларів. От не розумію. Я розумію, куди на війну можна витратити ці кошти, а на «прайди» – не розумію», – наголошує Кошельник.

Зокрема у студії згадали і про неіснуючих так званих «лгбт-військових». Військовий волонтер та блогер наголошує, що ця лгбт-пропаганда підіграє російському іпсо та дискредитує Україну і Збройні сили.

Руслан Кухарчук нагадав, що у неділю Денисом Кошельником було виявлено провокацію збоку організаторів т.з. «Маршу рівності». А саме, на ході брала участь дівчина у військовій формі з шевроном третьої штурмової бригади. Її фото були опубліковані у засобах масової інформації та на офіційних сторінках лгбт-угрупування. Денису Кошельнику вдалось зв’язатись з дівчиною та взяти у неї коротке інтерв’ю. Виявилось, що вона немає жодного відношення до третьої штурмової бригади та не є військовою. У інтерв’ю вона розповіла, що шеврон отримала в подарунок.

«Вони (організатори «Київпрайд»-ред.) сказали, що усіх перевіряли. Спеціально зняли про це відео, ніби кожен проходив тільки з військовим квитком, але ця дівчина була на марші. Як так?», – зазначає гість випуску.

Дивіться новий випуск з Денисом Кошельником про реакцію та протидію поліції під час заходу на захист сімʼї. Чому ненависть до військових є частиною ідентичності лгбт-ідеології. Яким чином проведення ліворадикальних заходів заважає Україні отримати необхідну зброю. Більше цікавого у відео!

Нагадаємо, що Кабінет експертів – це аналітичний центр руху “Всі разом!”. Його резиденти генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Щотижня ютуб-канал Кабінету експертів публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram