Ювілейний рік для руху «Всі разом!»

Актуально
11.05.2020
Ювілейний рік для руху «Всі разом!»

У 2020 році громадянському руху «Всі разом!» виповнюється 10 років. Тому весь 2020-ий проходить під знаком цього ювілею. Ми згадуємо, як все починалося і тривало протягом нашого спільного першого десятиліття. Цьому ретроспективному погляду буде присвячено ціла серія публікацій та мультимедіа матеріалів.

На початку цього року був представлений оновлений логотип організації. Тепер представляємо ще й стилізований логотип – з нагоди ювілею. А далі – протягом усього 2020-го – різні великі і маленькі події, які регулярно нагадуватимуть про святковий рік.

Ключова дата – 21 травня. Саме у цей день у 2010 році була легалізована шляхом повідомлення однойменна громадська організація. Того ж року з’явилася перша версія офіційного веб-сайту. А трохи згодом був зареєстрований знак «ВСІ РАЗОМ» у Державному департаменті інтелектуальної власності.

Запрошуємо наших друзів і однодумців надсилати нам привітання, гарні побажання, цікаві відгуки, яскраві спогади і, звісно, корисні подарунки у товарному і грошовому вигляді! 😊 Наші контакти – незмінні і вони – ТУТ!

Святкуймо всі разом увесь 2020 рік!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram