Як рух «Всі разом!» приймав та розподіляв гуманітарну допомогу українцям

Актуально
31.08.2022
Як рух «Всі разом!» приймав та розподіляв гуманітарну допомогу українцям

Літній сезон став насиченим у благодійній діяльності руху «Всі разом!» Організація отримала дві багатотонні вантажівки гуманітарної допомоги від фонду «We stand with Ukraine» та ефективно розподілила вантаж по всій Україні. Продукція потрапила до переселенців в західній та центральній частині країни, а також на передову для військових, в прифронтові міста та на тимчасово окуповану Херсонщину.

Організація «Всі разом!» продовжує дбати про гуманітарну допомогу українцям, постраждалим від війни. Люди, що опинилися в скрутних обставинах через війну, отримали різні продукти харчування (крупи, консерви, олію, борошно, цукор, макаронні вироби, томати тощо), дитячі товари (підгузки, пюре та суміші), одяг та ковдри, гігієнічну продукцію (засоби гігієни для чоловіків, жінок та дітей).

Перша вантажівка із гуманітарною допомогою вагою понад 20 тон прибула на склад руху «Всі разом!» у Тернополі. Продукцію прийняли та роздали у червні. Вісім повних мікроавтобусів, по 3-4 тони кожен, поїхали до Хмельницького, Києва, Запоріжжя, Слов’янська, Білої Церкви і Таращи (Київська обл), до Андрушівки (Житомирська обл), Бережан та Збаража (Тернопільська обл). Окремо півсотні багатодітних родин переселенців отримали адресні посилки через поштові послуги. Ця продукція доставлялася в різні куточки країни учасниками та партнерами руху «Всі разом!». Здебільшого, це були пастори християнських церков або керівники громадських просімейних організацій.

Друга вантажівка прибула до складу в Кривому Розі у липні. Ця допомога роз’їхалася по прифронтових територіях та до тимчасово окупованого Скадовська, що на Херсонщині. Допомогу отримали переселенці в Кривому Розі, Миколаєві, Кропивницькому, Дніпрі і Кам’янському. А також жителі міста Золоте Луганської області. Окремо волонтерська команда просімейних активістів відвідала з десяток різних сіл та міст Дніпропетровської та Херсонської областей. Деякі з цих населених пунктів були щойно звільнені від російських окупантів та потребували особливої уваги з боку волонтерів.

Рух «Всі разом!» дякує фонду «We stand with Ukraine»  та «Raise against hunger» та за наданий гуманітарний вантаж, який організація може роздавати українцям, що потребують допомоги. Підтримати рух «Всі разом!» в благодійній діяльності можна, здійснивши добровільний внесок на карту організації. Ці кошти будуть витрачені на поштові розсилки, пальне для авто та інші потреби. Карта: 4246 0010 3010 7910 (призначення: добровільна пожертва).

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram