В День Соборності рух «Всі разом!» привітав родини ветеранів ООС

Актуально
22.01.2022
В День Соборності рух «Всі разом!» привітав родини ветеранів ООС

Всеукраїнський рух «Всі разом!» вітає українців із Днем Соборності. Будь-яка нація формується на щасливих та здорових родинах, а тому «Всі разом!» не міг оминути в цей день сім’ї  ветеранів. Спільно з партнерами, офіс руху провів благодійну акцію для діток військових. Майже півсотні малят разом з батьками отримали подарунки, чули слова вітання від організаторів та споглядали кріо-шоу з рідким азотом.

22 січня офіс руху «Всі разом!» організував благодійну акцію в Подільському районі Києва для сімей ветеранів зони ООС. Свято проходило в клубі “Виноградар”. Гостей чекала насичена розважальна програма та гостинці.

Близько півсотні дітей прийшли на свято, а також їхні батьки. Усіх присутніх привітали з Різдвом Христовим та кожній дитині вручили подарунки від місії «Сумка Самарянина».

Ще малята споглядали кріо-шоу із рідким азотом. Програму проводив Владислав Мрикот. Діти разом з майстром заморожували троянду, робили снігові кульки із сухого льоду. Ніхто не лишився байдужим після такої казкової атмосфери свята.

Руслан Кухарчук, голова руху, зазначив: «Ми шануємо подвиг тих, хто в зоні ООС від початку і зараз звершує шляхетні справу: захищає наш край і наші сім’ї. У цей День Соборності ще раз нагадаємо собі: в єдності і взаємній повазі наша сила. Будемо берегти і молитися про Богом дану нам землю – від Луганська до Ужгорода, від Ялти до Чернігова».

Зі словом привітання звернулася до гостей і адміністратор руху “Всі разом!” – Тетяна Шевченко. Саме вона координувала проведення цієї акції.

Рух “Всі разом!” висловлює подяку за сприяння у проведенні свята голові ГО Київська спілка ветеранів АТО Подільського району – Дмитру Мартиненко; педагогу-організатору клубу за місцем проживання «Виноградар» – Ірині Кваші; директору Подільського районного в м. Києві центру клубів за місцем проживання «Поділ» – Ользі Славній; власнику Спортивного клубу “Фаворит” Олексію Черницькому.

Принагідно, рух «Всі разом!» вітає українців із Днем Соборності. Нехай кожен усвідомить особисту відповідальність за благополуччя нашої держави. Адже традиції та культура передаються з молоком матері, а особистість формується саме в сім’ї. Нехай наші родини будуть здоровими, щасливими та живуть у мирі. Усі разом дякуємо нашим військовим за їх неоціненну роль в збереженні мирного неба.

Нагадаємо, в Україні День Соборності офіційно відзначають з 1999 року. У цей день, 22 січня, 1919 року відбулося проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

Фотограф: Михайло Кваша

Рух “Всі разом!” 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram