Трансгендери офіційно заявили: “Ми інваліди, не підемо в армію, втечемо за кордон”

Актуально
20.02.2023
Трансгендери офіційно заявили: “Ми інваліди, не підемо в армію, втечемо за кордон”

Українським чоловікам, під виглядом «трансгендерних жінок» можна виїхати за кордон, навіть попри те, що в документах вони зареєстровані чоловіками. Правозахисники ЛГБТ-угрупування заявили, що діагнози «транссексуалізму» і «гендерної дисфорії» означають повну непридатність людини до військової служби. Про це повідомляє прес-служба центру прав людини ZMINA.

Це правило діє попри те, що під час воєнного стану громадянам України чоловічої статі віком від 16 до 60 років виїзд за кордон обмежено. Таким чином «трансгендери» знайшли для себе спосіб виїзду за кордон, в той час коли в Україні щодня гинуть люди.

ЛГБТ-угрупування відверто порушує законодавство, сіє сварки в суспільстві та неабияк провокує військових. Від початку повномасштабного вторгнення здійснювались різні витівки із виїздом за межі України у вигляді “транс-жінок” – чоловіками, які вдають з себе жінок. Та тільки представникам ЛГБТ-угрупування виходить перетнути кордон, вони висміюють українських військових, називають їх «лохами». Про це та інші витівки «трансгендерів» на прикладі Бориса Апрєля та інших, рух «Всі разом!» писав раніше.

Зазначимо, що у 2016 році Міністерством охорони здоров’я було затверджено наказ про «транссексуальність», як діагноз. Проте ЛГБТ-угрупування роками намагались добитися того, щоб діагноз транссексуальність було скасовано. Але з початком війни, «трансгендери» все ж почали визнавати себе хворими.

У військових з фронту подібні заяви викликають наступну реакцію: Євген Карась, громадський діяч, активіст та військовий. У своєму телеграм-каналі дав зрозуміти читачам, що подібні заяви «трансгендерів» викликають сміх через їхню ж невизначеність. Підкреслив довоєнні лозунги ЛГБТ-пропаганди: «Бо це не хвороба, а найкращий стан реформ!» та те, що маємо зараз: «Особи з трансгендерною хворобою не мають служити в ЗСУ».

Крістіан Ударов – громадський активіст та військовий, також записав відеоповідомлення на своєму каналі у якому доволі влучно підмітив: «А як же всі ті заяви про тисячі військових «трансгендерів», які за словами їх спільноти воюють на фронті? Невже це була брехня, і насправді там немає ніяких ЛГБТ-батальойонів?».

Отримати рішення медкомісії, що підтверджує хворобу та ґрунтується на висновку лікарської комісії, «транс-люди» зможуть цілком доступно.

Як зазначають представники ЛГБТ-центру «Наш світ» процедура офіційної зміни статі досить проста. Вона не передбачає обов’язкового медичного втручання і фактично вимагає лише отримання вищезгаданих медичних діагнозів. Отримати їх у теперішніх умовах в Україні можливо у відповідних лікарських комісіях, які діють в обласних центрах. Медичні комісії при військкоматах посилають туди на експертизу призовників у випадку підозри на “транссексуальність”.

Законодавство щодо воєнного стану та мобілізації забороняє виїзд для геїв, бісексуалів, а також «транс-людей», які мають чоловічі документи. Однак, за оцінками громадської організації “Інсайт”, до 70% запитів щодо виїзду за кордон надходило саме від геїв і ЛГБТ-представників.

Нагадаємо, що Всесвітня організація охорони здоров’я офіційно виключила гомосексуальність із міжнародного переліку хвороб у 1992 році – і її рішення поширюється на всі країни-члени ООН.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram