ТАНЦЮВАЛЬНИЙ БАТЛ НА СІМЕЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ 

Актуально
07.05.2019

Dance Studio Luna організовує в рамках фестивалю “Всі разом – за сім`ю!” танцювальний батл! 

Це подія, котра об’єднає зіркових суддів, кращих танцюристів України та глядачів одним заходом. 1 та 2 червня усі зберуться на одному танцполі разом, щоб визначити кращих з кращих у таких стилях як: hip hop, breaking, waacking, house та contemporary. У кожній категорії танцюристи покажуть, що таке справжній батл, що таке емоція та який характер має кожен зі стилів. Суддівською колегією буде: MAXIMUS MAD STATE, R.Tech, KARINA EXPLOSION, PRINCESS.

Вікторія Павленко, керівник студії сказала: “Ми активно підтримуємо танцювальний розвиток в Україні, мотивуємо дітей, молодь та цілі сім’ї займатися танцями та показувати гідні результати”.

Щоб розігріти атмосферу та збільшити цікавіть кожного з учасників, на самій події розігруватиметься призовий фонд – 7000 гривень.
Запрошуємо глядачів стати свідками цієї захоплюючої танцювальної події, яка стовідсотково справить на усіх позитивні враження та зарядить енергією. Ми гарантуємо, що буде драйвово!

 

Реєстрація вже відкрита https://bit.ly/2XjZn6j
Зустрінемось 1-2 червня на Майдані незалежності!

Більше інформації тут: https://www.instagram.com/peaceloveunitybattle/?utm_source=ig_profile_share&igshid=3zphbz5okqfv

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram