Привітання з Днем незалежності України

Актуально
24.08.2022
Привітання з Днем незалежності України

Ціна нашої незалежності щодня стає все вищою. Відтак незалежність ця щороку стає нам дорожчою.

Якщо раніше «День незалежності» для нинішнього покоління був святом-подарунком, певною мірою незаслуженим, і великою мірою неусвідомленим. То тепер цей День набув максимальної буквальності, навіть жорстокого натуралізму. Адже нині ми всі разом відвойовуємо свою незалежність не символічно, а безпосередньо і натурально. Щоб бути вільними і незалежними від радянського і московського імперіалізму.
І ми переможемо! І ми здобудемо!

Водночас завдання для нашого покоління – плекати свій суверенітет і зберігати свою незалежність й надалі, також і в сім’ї європейських вільних народів. В усіх питаннях і рішеннях керуватися виключно і винятково інтересами Української держави і вимогами Українського народу. Скасувати домінування міжнародних норм над українським правом у тих випадках, коли це прямо суперечить інтересам і цінностям вільного Українського народу. Унеможливити домінування європейською бюрократії над законно обраною українською владою.

Суверенітет і незалежність – це про гідність і свободу. Все це здобуто високою ціною. Здобуто, щоб бути збереженим, а не відданим іншим господарям!

З Днем незалежності, гідний український народе!
Перемогли вже – перемагатимемо й надалі!
Нам Бог помагає!

Руслан Кухарчук, голова руху “Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram