ПІДПИСАНО УКАЗ ПРО СТРАТЕГІЮ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Актуально
21.05.2019

Громадська організація “Громадянський рух “Всі разом!” вітає Указ президента України про Стратегію національно-патріотичного виховання, який був підписаний Порошенком Петром Олексійовичем 18 травня 2019 року.

Цим Указом відзначена провідна роль сім’ї у національно-патріотичному вихованні людини та громадянина. Стратегія підкреслює потребу у розвитку духовності і моральності у суспільстві, утвердженні традиційних сімейних цінностей.

Рух “Всі разом!” високо цінує провідний внесок Відділу національно-патріотичного виховання під керівництвом Ляховича Миколи Петровича, а також міністра Міністерства молоді та спорту України – Жданова Ігоря Олександровича у розробці  Стратегії національно-патріотичного виховання.

Із Указом Президента України можна ознайомитися за посиланням: https://www.president.gov.ua/documents/2862019-27025?fbclid=IwAR0Nf1DGpXFMSwQpnGP_F1QY1UOxdgo6oqqqJyAKVreZ2I9gflY8UCCrIqo

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram