Глобальний Лідерський Саміт 2023: реєстрацію відкрито! У Києві – наживо, у світі – онлайн

Актуально
10.10.2023
Глобальний Лідерський Саміт 2023: реєстрацію відкрито! У Києві – наживо, у світі – онлайн

Глобальний Лідерський Саміт відбудеться 7-8 грудня у Києві. Лідерську подію щорічно відвідують пастори і служителі церков, керівники і співробітники організацій, топ-менеджери компаній разом зі своїми командами, підприємці, студенти, політики, громадські діячі, службовці і військові. Усі вони вже стали каталізаторами найкращих змін у багатьох містах України.

А тому запрошуємо і вас долучитися до головної міжнародної лідерської події, відкритої для широкого кола учасників. Лідерство, засноване на християнських цінностях, збудовує нову Україну!

На Саміті ми плекаємо ваше натхнення, перезаряджаємо ваше бачення, спонукаємо до активних дій і розвиваємо навички безперервного удосконалення лідерства. Ухваліть рішення неодмінно відвідати Глобальний Лідерський Саміт у новому сезоні!

Ви зможете бути учасником із будь-якої країни світу! Саміт пройде у трьох форматах. Обирайте зручний для себе варіант.

–  Жива участь у Києві

–  Персональний доступ онлайн (в будь-якій країні світу)

–  Груповий перегляд онлайн (команди до 20 осіб)

УВАГА! Для ранніх пташок наразі діє вигідна ціна участі. З 1 листопада вартість квитків збільшується.

РЕЄСТРАЦІЯ НА ГЛС: WWW.GLS-UA.COM

Довідки за телефоном: +30 (068) 100-7093

Глобальний Лідерський Саміт – це:

– ексклюзивні промови міжнародних та українських спікерів;

– безпосередня взаємодія з ведучим та модераторами;

– інтерактивне спілкування з учасниками у загальному чаті;

– обговорення промов у групах;

– робочі матеріали та зошит з конспектами.

Вас чекають промовці високого класу. 10 відеопослань міжнародних спікерів. Також виступи українських спікерів зі сцени.

КОМАНДА ПРОМОВЦІВ ГЛС 2023 (ВІДЕОПОСЛАННЯ)

Крейґ Ґрошел – всесвітньо визнаний лідер лідерів, засновник та старший пастор церкви Life.Church;

Ліз Боханон – засновник і генеральний директор соціального модного бренду Sseko Designs, входить у список Forbes «20 найкращих ораторів у США»;

Джеймс Клер – письменник та спікер, автор бестселера №1 New York Times «Атомні звички»;

Пет Джилсінгер – американський бізнесмен та інженер, генеральний директор Intel;

✓ Патрік Ленсіоні – бізнес-тренер та письменник;

✓ Кондоліза Райз – політичний діяч та дипломат, державний секретар США (з 2005 до 2009 року);

✓ Меган Мершман – дизайнер інтер’єру GBBN Architects;

✓ Д-р Кріш Кандіа – соціальний підприємець, засновник християнської організації Home for Good;

✓ Альберт Тейт – засновник та старший пастор церкви Fellowship (Каліфорнія);

✓ Даллас Дженкінз – творець серіалу «Вибрані»(ориг. назва The Chosen), американський режисер, сценарист та кінопродюсер.

КОМАНДА УКРАЇНСЬКИХ ПРОМОВЦІВ ГЛС 2023 (Наживо у Києві)

✓ Вадим Шипілов – єпископ церков «Блага вість» в Україні

✓ Руслан Кухарчук – національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні

На Глобальному Лідерському Саміті усі учасники отримають робочі матеріали та зошит з конспектами, безпосередню взаємодію з ведучим і модераторами та обговорення промов у фокус-групах з лідером. Для гостей офлайн-події спілкування пройде у залі та буде можливість поставити запитання живим спікерам.

Гасло цього року «Будь лідером де ти є». Війна в Україні це виклик для всіх. Українці як ніколи раніше мають можливість відновити та трансформувати своє лідерство, там де вони є. Якщо ви – служитель у церкві, громадський діяч, державний службовець, підприємець, галузевий професіонал, студент. Ви – людина впливу!

Вже кілька років поспіль, команда ГЛС Україна акцентує увагу на тому, що УКРАЇНСЬКЕ ХРИСТИЯНСЬКЕ ЛІДЕРСТВО МАЄ ЗНАЧЕННЯ ДЛЯ СВІТУ!

В умовах війни до України прикута увага всього світу. Яку модель лідерства ми можемо запропонувати всьому світу? Ми віримо, що кожне почуте послання стане цінністю для вас, вивільнить внутрішній потенціал зросту і ефективності.

Адже світ потребує сміливого керівництва, яке спроможне подолати виклики. Ви маєте здійснити своє ключове покликання. Досвід ГЛС допоможе вам підготуватися до цього. Ваше прагнення зростати у своєму лідерстві і сміливо діяти дарує надію на краще майбутнє!

Ми віримо, що не має значення, де сконцентроване персональне лідерство – у церкві, вдома, в бізнесі чи на вулиці – кожен може розширити власний влив і здобути кращі результати з успіхом для Царства Божого. Тому запрошуємо служителів церков, вірян, підприємців, освітян та культурних діячів, політиків та студентів взяти участь у ГЛС цього року.

Ми сподіваємось, що в результаті участі, кожний учасник поглибить розуміння власного лідерства, віднайде втрачену пристрасть до служіння, переосмислить своє покликання та потенціал. Лідерські команди стануть згуртованими, підвищиться командний дух, активність та готовність діяти з новою силою. Повірте, що від розвитку християнського лідерства виграють всі: церкви, громади і вся країна!

Формат, який ви можете обрати для участі у Саміті: наживо у Києві, онлайн індивідуально або ж онлайн разом з командою. Ми впевнені, що це буде особливий час для кожного. Для когось буде актуальне одне послання, для когось інше. Проте головне в цьому – ваша єдність та внутрішній потенціал зросту. Кожне з послань може стати цінним та ефективним у вашому житті.

ОБИРАЙТЕ ФОРМАТ І РЕЄСТРУЙТЕСЬ: WWW.GLS-UA.COM

Довідки за телефоном: +30 (068) 100-7093

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram