Фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» цього року пройде 3-4 червня на Поштовій площі

Актуально
21.03.2017

У Києві сімейний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» вперше пройде два дні: 3-4 червня. Свято вже традиційно буде на Поштовій площі. Насичена денна програма, десятки локацій сімейного сервісу по усій площі, вечірній музичний концерт, конкурси, естафети, вікторини, нагородження – усе це чекає гостей та учасників фестивалю впродовж двох днів свята.

Сімейний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» у 2017 році стане особливим сімейним заходом для киян та гостей столиці. Десятки локацій сімейного сервісу дозволять кожному учаснику знайти для себе користь та відпочинок. Адже серед локацій будуть спортивні естафети із призами, тренажери, перетягування автомобіля та звання «Супер-тато», майстрування своїми руками різних виробів, аквагрим, флорбол. Також буде подружнє консультування від провідних психологів та тренерів, локації, де молодим людям можна познайомитися та поспілкуватися, інформаційні столики. Крім цього, учасників чекає багато фудкортів, морозива та солодкої вати.

Паралельно із локаціями буде спеціальна денна програма на сцені. Діти, молодь, батьки, дідусі та бабусі – усім буде це цікаво. Адже саме на сцені пройде показ мод, виступи дитячих та підліткових колективів (як музичних, так і хореографічних). Ще буде спеціальна програма для дітей, ляльковий театр та багато інших цікавинок.

Ввечері буде концерт відомих музичних виконавців. А також нагородження багатодітних сімей із біологічними та усиновленими дітьми, багатодітних сімей-переселенців та воїнів АТО. Ще секретом свого подружнього щасливого життя поділиться пара, що прожила в шлюбі 50 років!

Фестиваль у Києві стане заключним заходом вуличних сімейних свят по всій Україні. Таке сімейне святкування стало вже національною традицією. Також нагадаємо, що фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» – щорічне свято, яке проходить щорічно починаючи з 2009 року.

Вже пройшла перша зустріч оргкомітету сімейного фестивалю. Проте склад оргкомітету поки що залишається відкритим і кожен охочий може заявити про своє бажання долучитися до організації заходу. Для цього потрібно повідомити офіс руху «Всі разом!»: info@vsirazom.ua або +38 (098)858 4848.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram