ДОЛУЧАЙСЯ ДО ОНЛАЙН ФЛЕШМОБУ #ВсіРазомЗаНародження

Актуально
25.03.2020
ДОЛУЧАЙСЯ ДО ОНЛАЙН ФЛЕШМОБУ #ВсіРазомЗаНародження

 

Громадський рух «Всі разом!» та міжнародний рух #ЗаНародження ініціюють онлайн флешмоб на захист ненароджених дітей. Приєднуйся! Як долучитися до флешмобу? Це займе 2 хвилини вашого часу, а результатом буде врятоване людське життя!

Потрібно записати тематичне відео та розмістити його в сторіс та постах ваших соціальних мереж. У Facebook з відміткою @ЗаРождение і @Всі разом. Також в Instagram з відміткою @zarozhdenie та @vsirazom. Початок флешмобу сьогодні, 25 березня, о 18:00. Відео викладаємо до 28 березня включно, додавши хештег #ВсіРазомЗаНародження.

Кожна публікація є вагомою і може торкнутись когось, достукатися до сердець тих, хто планує перервати вагітність. Давайте об’єднаємося разом заради порятунку малюків!

Запросіть ваших близьких та друзів взяти участь у цій онлайн-акції. Також надішліть нам свої відео, які ми опублікуємо на сторінках «ЗаНародження» в Facebook та Instagram. Чекаємо ваші відео на електронну пошту narodjennya.ua@gmail.com або Viber/Telegram на номер +380990195906.

Сценарій відео (бажано тривалістю до двох хвилин):

1. Назватися: Я… (регалії, заслуги, досягнення, якщо мама або тато, обов’язково це сказати і вказати скільки дітей).

2. Послання: тут може бути ваша історія про народження або думка про необхідність народження кожної зачатої дитини. Про те, що кожна дитина має з’явитися в цей світ. Послання для жінок про важливість материнства або для чоловіків про значимість підтримки жінок в період вагітності.

3. Пропонуємо також сказати фразу: «Людиною стають не після народження, а з моменту зачаття. Кожна зачата дитина має право на життя!»

4. У тексті поста та відео сказати: «Я долучаюся до флешмобу #ВсіРазомЗаНародження».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram