До руху «Всі разом!» долучаються нові активні учасники

Актуально
16.06.2020
До руху «Всі разом!» долучаються нові активні учасники

Голова руху «Всі разом!» Руслан Кухарчук провів онлайн-спілкування з новими учасниками, які напередодні заповнили Анкету солідарності. Серед однодумців були представники з Київської області, Рівненщини, Львівщини, Полтавщини, Одещини, Херсона, Харкова та інших регіонів.

Юристи, медики, робітники, церковні служителі – українці дуже різних видів діяльності долучилися до онлайн-знайомства у понеділок 15 червня. Протягом дня проходило кілька раундів спілкування малими групами.

Онлайн-зустріч була присвячене трьом питанням: знайомству з новими учасниками руху, обговоренню подальшої співпраці та допомога, яку може надати рух. Кожен, хто долучився до відео-конференції, розказав про себе, свою діяльність та бажання допомогти у справі захисту традиційного ладу, природних та сімейних цінностей.

Руслан Кухарчук розповів про базові постулати всієї діяльності – християнські цінності та принцип україноцентризму. А також описав основні ініціативи і кампанії: вуличні заходи «Всі разом – за сім`ю!», робота з органами влади, Кабінет експертів. Голова організації також представив новим учасникам офісну команду.

В кінці зустрічі Руслан Кухарчук відповів на запитання нових активістів та запросив до офісу для ближчого знайомства і продовження співпраці.

Якщо ви також бажаєте стати учасником руху «Всі разом»,запрошуємо заповнити цю Анкету солідарності.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram