Фестивалі «Всі разом – за сім’ю!» пройдуть в різних регіонах України

Актуально
27.04.2015

Серія вуличних просімейних заходів відбудеться 16-17 травня по містах України. На дорослих жителів і дітей очікує насичена і корисна програма: тематичні майстер-класи, лекторій, конкурси, сімейна хода та концертна програма.
Щорічний соціальний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» об’єднує громадські організації, громадських активістів, церкви, а головне – родини, починаючи з 2010 року. Торік сімейні свята відбулись у Києві, Херсоні, Дніпропетровську, Скадовську, Стрию, Охтирці, Львові, Ужгороді та інших містах.

 

Печать

Печать

На цих заходах діти залучаються до атмосфери здорового дозвілля з батьками, грають в спортивні ігри, малюють на асфальті, вчаться вишивати. Батьки слухають лекції від сімейних консультантів та змагаються з синами і доньками в естафетах. Сім’ї беруть участь у конкурсах, безкоштовних фотосессіях і отримують подарунки. А ввечері всі разом насолоджуться тематичним концертом.
Найяскравіше дійство під час сімейних фестивалів – святкова хода. За словами організаторів, це – гучне проголошення авторитету сімейних традицій у нашій державі. Цим дійством формується особлива культура у містах. Окрім того це – нагадування органам влади, що сім’ю не можна відкидати на задній план під час формування і реалізації державної політики.

 

Печать

Печать

Гасло фестивалів «Всі разом – за сім’ю!» особливо актуальне у нинішній період «Є родина – міцна країна». Серія цих просімейних заходів відбувається також у рамках відзначення Міжнародного тижня подружжя в Україні.
Громадянський рух «Всі разом!», який є головним організатором щорічних соціальних фестивалів, пропонує долучатись до заходів іншим містам України та робити це разом. Для цього розроблена детальна методологія, а також макети з усією символікою. Все це можна отримати, звернувшись до офісу: info@vsirazom.ua, +38 (098) 858-48-48.

festVR15_promo

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram