Війна і віра. Солдат ЗСУ Роман Демидов у програмі КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ

Експертиза
20.07.2022
Війна і віра. Солдат ЗСУ Роман Демидов у програмі КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ

У програмі Кабінет експертів – Роман Демидов, солдат Збройних Сил України. Він розповів про духовний контекст війни, яку розв’язала Російська Федерація проти Україні.

В інтерв’ю Роман розповідає про переосмислення війни крізь призму Біблійних смислів. У мирний час Демидов був служителем церкви, а під час війни добровільно пішов захищати країну. У цьому контексті солдат зазначає, що це честь боротися проти злочинів, які коїть держава-агресор на території України. Серед всього, Роман каже: «Моя мотивація – бути інструментом в руках Бога».

Також під час інтерв’ю гість студії розмірковує над питанням узгодження Біблійної заповіді “не убий” із повелінням Бога робити суд та правду. У тому числі, Роман ділиться думками щодо зброї у руках христянина. Демидов зазначає, що під час війни кожен на своєму місті може робити добрі справи для наближення перемоги та підтримки захисників. А також він звернув увагу на важливість підтримки молитви та уваги для кожного захисника, який повертається з фронту.

І наостанок, Роман Демидов стверджує, що не дивлячись на близкість смерті, захисникам треба нагадувати про важливість молитви та відповідальності перед Богом: «Відсутність того, хто проповідує Христа та близкість смерті підштовхують до шизофренії. Люди переживають неймовірний страх і не знаючи, як його спокути, можуть зійти з розуму».

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал!

Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram