Хто воює на харківському напрямку. Роман Демидов у програмі Кабінет експертів

Експертиза
14.09.2022
Хто воює на харківському напрямку. Роман Демидов у програмі Кабінет експертів

Роман Демидов – боєць на харківському напрямку, у світі – кравець, з першого дня війни приєднався до тероборони. У студії програми Кабінет експертів він розповів, хто разом з ним тримає оборону харківського напрямку. «Зі мною в окопах еліта нашої країни. Юристи, викладачі, чиновники найвищих рівнів, програмісти. Освічені, розумні люди, майже половина з них володіє англійською», – розповідає Роман. І стверджує: «Ми переможемо раніше, ніж ми думаємо. І це буде для нас здивуванням. Тому що, як віруюча людина, я бачу, що це Божа війна, а не наша. Попри плани європейських лідерів, які продали нас Путіну, ми відбиваємось і наступаємо. Наш ворог має більше озброєння, але всупереч логіці ми дуже добре його накриваємо. І всупереч усьому ми переможемо».

У студії програми Роман розповів про побут солдатів, зарплати військових, плюшки з тилу, а також про людський страх і ротацію підрозділів.

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал!

Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram