“Вісті надії” говорили з резидентами Кабінету експертів про гендерну рівність

Актуально
30.04.2020
“Вісті надії” говорили з резидентами Кабінету експертів про гендерну рівність

21 квітня, у щотижневому випуску “Вісті надії”, на каналі “Надія” – було опубліковано ексклюзивне інтерв’ю з резидентами Кабінету експертів про сутність поняття “гендер” та гендерну рівність.

Останнім часом багато точиться розмов з цього приводу. І не тільки в Україні. Наразі у світі вже офіційно затвердили понад 54 гендери. Наприклад, у Британії існує офіційно визнаний вид гендеру: “людино-собака”. Людей з таким гендером в країні близько 10 000 осіб і сформувався він за останні роки у середовищі гомосексуалів. Вони одягаються у костюми собак і відповідно себе поводять – гавкають, носять кості в зубах. Свій вибір вони підтверджують тим, що тепер вони дійсно вільні, не мусять працювати й мати стільки турбот, як людина.

В Україні ж звичне поняття рівності між чоловіком і жінкою – намагаються підмінити на рівність прав осіб різних гендерів. Чим це небезпечно для України? На чиї права це посягає? Що являє собою поняття гендеру? На ці та інші питання відповідали резиденти Кабінету експертів: Олена Львова – кандидат юридичних наук, Михайло Шевченко — директор національного інституту сексології та сексуального здоров’я, Руслан Кухарчук – голова руху “Всі разом!”.

Дивіться інтерв’ю

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram