Учасник руху “Всі разом – за сім’ю” очолив Комісію з питань сім’ї у міськраді Кривого Рогу

Актуально
17.12.2020
Учасник руху “Всі разом – за сім’ю” очолив Комісію з питань сім’ї у міськраді Кривого Рогу

17 грудня відбулась перша сесія Криворізької міської ради. Під час якої прийняв присягу новий мер міста – Павлов К. Ю., було обрано секретаря міськради та затверджені нові керівники постійних комісій.

Так, було ухвалено рішення про постійні комісії Криворізької міської ради та обрано голів постійних комісій. Керівником постійної комісії Криворізької міської ради з питань освіти науки, молоді, культури та спорту, сім’ї і дітей було призначено Олега Подкопаєва, депутата міської ради та багаторічного партнера Руху «Всі разом!». Олег також є резидентом “Кабінету експертів”.

Олег Подкопаєв своє призначення коментує так: «Впевнений, що захищаючі Божі істини на місцевому рівні в українських містах і селах неодмінно відбудуться позитивні зміни.  Тож я, захопившись ультрасімейними ідеями, культивуючи величність природних відносин між чоловіком та жінкою, прагнучи зробити свої погляди обєктом уваги громадськості, вчиняючи свої дії, щоб привернути увагу громадськості до певних переконань, вирішив сьогодні прийняти присягу депутата Криворізької міської ради».

Олег – голова громадської організації «Кривий Ріг За Сім’ю». Був депутатом районної ради у Кривому Розі (2005-2010, 2015-2020), а також пастор Церкви “Дім хліба”. Разом із дружиною виховує двох дітей. Олег займається громадською та політичною діяльністью. Він був ініціатором розгляду рішення щодо захисту інституції сім’ї в Україні районною радою у Кривому Розі. Олег бере активну участь у житті міста, політичних та громадських проектах. Декілька років підряд організовує сімейні фестивалі та вуличні активності для мешканців Кривого Рогу. У жовтні Олег відкрив майстерню для хлопчиків «Мудрий тесля». Тут юне покоління представників сильної статі, які виховується у родинах без батька, безкоштовно навчатимуть теслярської справи.

На питання «Всі разом!», чому вирішив йти у політику відповідає так: «Бо вірю і продовжую вірити у майбутнє своєї країни. І впевнений, що всі християни мають бути патріотами. Виконуючи заповіді Божі, ти неодмінно будеш і відповідальним громадянином своєї країни».

Читайте також: Олег Подкопаєв: на передовій захисту прав сімей

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram