У Київраді оголосили про створення депутатської групи за християнський шлях розвитку столиці

Актуально
09.03.2021
У Київраді оголосили про створення депутатської групи за християнський шлях розвитку столиці

На пленарному засіданні Київської міської ради 23 лютого було оголошено про створення депутатської групи «Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та християнський шлях розвитку громади міста Києва» (МФО). Його очолив депутат Павло Бойченко.

Станом на момент оголошення до групи увійшло 24 депутата.  Представники різних політичних сил виявили бажання доєднатися до нового МФО та підписали Меморандум про створення. Серед них є депутати від партій «Європейська Солідарність», «Удар», «Єдність», а також без партійної належності. Всі вони мають спільне та чітке бачення розвитку столиці.

Як зазначив Голова депутатської групи, основними завданнями депутатської групи є підготовка рішень Київської міської ради, спрямованих на християнський шлях розвитку міста. Серед них:  захист суспільної моралі, підтримка інституту сім’ї,  допомога молодому поколінню, протидія негативним соціальним явищам, а також підтримка спорту та здорового способу життя.

«На фоні потрясінь, що переживає наша країна через тривалі військові дії та внаслідок пандемії коронавірусу, посилюються негативні тенденції в суспільстві: алкоголізм, наркоманія, збільшуються суїцидальні настрої серед молоді. З метою подолання подолання визначених викликів, нині вкрай важливим є об’єднання зусиль тих депутатів нашого міста, які прагнуть мінімізувати негативні явища у суспільстві, займатися популяризацією здорового способу життя, боротися за сімейні цінності та декларувати християнський шлях розвитку регіону, який є оптимальним для життя громади», – зазначив Павло Бойченко.

У Положенні про депутатську групу визначається основна мета створення МФО, яка полягає у об’єднанні зусиль депутатів ради заради спільної роботи з пропагування моральності, духовності та захисту сімейних цінностей.

Процес вступу інших депутатів, які розділяють ідеї та цілі нового міжфракційного об‘єднання, триває.

У контексті актуальних викликів існує необхідність єднати політичні зусилля для підтримки інституту природної сім’ї як основи існування української держави. Рух «Всі разом!» закликає депутатів місцевих рад всіх рівнів ініціювати створення міжфракційного депутатського об’єднання «Всі разом – за сім’ю!», шляхом підписання відповідного МЕМОРАНДУМУ. Завдання – плекання суспільства, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики.

Читайте також: Рух “Всі разом!” закликає депутатів місцевих рад об’єднатися для підтримки інституту сім’ї 

Парламентському об’єднанню на захист сім’ї виповнився рік

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram