Руслан Кухарчук: У голови Верховної Ради зразкова позиція щодо марихуани і проституції

Актуально
08.09.2020
Руслан Кухарчук: У голови Верховної Ради зразкова позиція щодо марихуани і проституції

Голова Руху “Всі разом!” Руслан Кухарчук підтримує позицію спікера українського парламенту щодо неможливості легалізації проституції та марихуани.

Дмитро Разумков напередодні в інтерв’ю агентству “Українські новини” чітко і однозначно задекларував своє негативне ставлення до вищеназваних практик. Таким чином, вперше державна особа такого рівня категорично висловлює свою думку.

Дмитро Разумков вважає, що легалізація легких наркотиків, наприклад, марихуани в тому числі в медичних цілях, це погана ідея. “Я сам ніколи не вживав і, якщо ми говоримо про медичні цілі, то у нас дуже часто під красивою вивіскою з’являються погані ідеї. Тому не підтримую“.

У контексті легалізації проституції він відповів: “Це не для українських реалій. Не думаю, що ментально, релігійно та історично українське суспільство буде готове до легалізації цієї сфери послуг“.

Такі вислови свідчать, що Голова парламенту розуміє суспільні настрої. Обидві практики завдають значної соціальної шкоди, провокують потужний суспільний конфлікт та суперечать ментальним та релігійним традиціям.

Руслан Кухарчук коментує: “Вищий законодавчий орган України відповідає за сталий розвиток держави і суспільства. А Голова Верховної Ради значною мірою визначає цінності і орієнтири парламенту. Тому його чітка позиція щодо суперечливих тем маріхуани і проституції заслуговує на повагу і підтримку”.

Читайте також по темі: Проституція “в законі”. До яких проблем призведе легалізація?

Легалайз канабісу: про що говорять експерти?

Лікарі обурюються марихуановим легалайзом: пряма мова.

 

 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram