Рух “Всі разом!” надіслав колетивне звернення Прем’єр-міністру із вимогою відсторонити Катерину Левченко

Актуально
19.05.2020
Рух “Всі разом!” надіслав колетивне звернення Прем’єр-міністру із вимогою відсторонити Катерину Левченко

Рух “Всі разом!” надіслав колективне звернення Прем’єр-міністру України із вимогою відсторонити Катерину Левченко від роботи в органах державної влади. Цим листом підписанти звертають увагу керівника уряду на діяльність Левченко К. Б., яка  суперечить національним інтересам суспільства та держави. Збір підписів під петицією триває.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

19 травня Рух “Всі разом!” надіслав лист Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю із вимогою звільнити Катерину Левченко – Урядового уповноваженого з питань гендерної політики від роботи в органах державної влади.  У зверненні керівника уряду проінфомували про діяльність Левченко К. Б. на посаді, яка не відповідає вимогам законодавства України. Також в листі надана інформація про відповідну ПЕТИЦІЮ, її головні вимоги та про кількість підписів, зазначених під нею.

ПЕТИЦІЯ про відсторонення Катерини Левченко від роботи в органах влади була опублікована у відкритому доступі на сайті Руху «Всі разом!» 06 травня 2020 р. За 10 днів підписали понад 100 інститутів громадянського суспільства, в тому числі понад 400 фізичних осіб, серед яких є експерти, публічні особи, лідери суспільної думки.

Підписанти стверджують, що діяльність Катерини Левченко суперечить національним інтересам суспільства та держави через її ангажованість.  В тексті листа зазначається, що вона відкрито підтримує представників політичного ЛГБТ-руху та  впроваджує в Україні гендерну концепцію.

Головними вимогами колективного звернення є відсторонення Левченко К. Б. від роботи в органах державної влади, оскільки вона вживає заходів щодо обмеження прав та свобод громадян України, які виступають за збереження природних сімейних цінностей в країні. В тексті листа також згадується про її участь у феміністичному заході «Марш жінок», який відбувся у Києві 8 березня 2020 року, під час якого вона відкрито підтримала представників ЛГБТ і промоутерів вбивства ненароджених дітей. Таким чином, як уточнюється у листі, вона  виявила неповагу Українському народові (йдеться про десятки мільйони громадян, які виступають за збереження в Україні життя, дітей, сім’ї і шлюбу як союзу чоловіка і жінки) та перевищила свої службові повноваження. У зверненні згадується і про те, що вона використовує свої службові повноваження у неправомірних особистих інтересах інших осіб (ЛГБТ-активістів та промоутерів неприродної концепції т.з. гендерного різноманіття).

Рух “Всі разом!” пропонує ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ, заповнивши просту форму.

Повний текст ПЕТИЦІЇ з юридичним і фактологічним обгрунтуванням необхідності звільнити Левченко К.Б. є на сайті “Всі разом!”.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram