Лідер сімейного руху у Бердянську потребує допомоги на протезування

Актуально
10.12.2020
Лідер сімейного руху у Бердянську потребує допомоги на протезування

Друг та партнер руху “Всі разом!”, організатор вуличних сімейних подій у Бердянську – Володимир Моісей збирає кошти на функціональний косметичний протез руки. Вартість апарату складає 160 тисяч гривень. Чоловік втратив кінцівку у страшній автокатастрофі майже два роки тому, проте знайшов у собі сили продовжувати роботу в сфері захисту сімей та дітей. Рух “Всі разом!” закликає усіх небайдужих підтримати Володимира у прагненні придбати цей протез. Зробити свій фінансовий внесок можна ТУТ. 

Володимир Моісей кілька років поспіль організовує у Бердянську вуличні сімейні заходи. Цьогоріч він став ініціатором проведення автопробігу “Всі разом за сім’ю!” Також Володимир працює як психолог із родинами та дітьми, займається соціально-правовим захистом людей, які опинилися в складних обставинах і соціально-побутового корекцією.

Чоловік активний і у спорті:  він – рекордсмен Української книги рекордів, як той, хто підняв у  становій тязі 250 кг. Це максимальна вага для людини з однією рукою. Особистим прикладом він мотивує дітей та підлітків до занять спортом, займається реабілітацією дітей з порушенням фізіологічних функцій опорно рухового апарату. Моісей мріє про організацію у Бердянську паралімпійських ігор для дітей з обмеженими можливостями.

Рух “Всі разом!” раніше публікував історію життя та служіння Володимира Моісея, в якій він зізнається: “Прийняти себе таким, яким я став після аварії – стало для мене найбільшим викликом в житті. Було дуже складно подолати цей період внутрішнього конфлікту. Я був пригнічений і не розумів, за що це лихо спіткало мене. Потрібен був час для того, щоб мені відновитися душею і тілом. Бог, моя сім’я і ​​церква були завжди поруч. Своєю турботою, вони допомогли мені стати сильніше і озброїтися надією. Найбільше я вдячний своїй дружині за те, що вона була, як ніхто терплячою та вірною. Моя дочка дуже подорослішала за цей період і тепер мріє придбати мені нову руку”.

Подарувати нову руку для Володимира Моісея цілком реально за допомогою фінансової підтримки усіх небайдужих. Зробити свій внесок можна ТУТ.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram