Найбільший мурал у Європі – створений у Києві і присвячений материнству

Актуально
27.11.2020
Найбільший мурал у Європі – створений у Києві і присвячений материнству

На одній з багатоповерхівок житлового комплексу «Лебединий» у Києві з’явився мурал із зображенням мами, яка тримає в обіймах своє немовля. Компанія забудовник Perfect Group  наголошує, що свідомо обрало своєю концепцією орієнтацію саме на сімейні цінності.

Мурал, що підкреслює красу материнства, розміщено стіні 25-поверхового будинку в районі станції метро «Харківська». Роботи зі створення артоб’єкту тривали понад місяць. За словами забудовника, дизайнери та митці задумали проєкт муралу саме через обійми мами та дитини, щоб відобразити естетику житлового комплексу для віддзеркалення його світоглядних пріоритетів.

«Концепція ЖК Лебединий — сімейні цінності, затишок для кожного члена родини, максимум спокою. Мешканці комплексу тут постійно перебувають в атмосфері, яку хочеться назвати домашньою, своєю, рідною. Тут передбачено все необхідне для маленьких і великих родин», – пишуть на сайті забудовника Perfect Group.

В офіційному прес-релізі також зазначається, що обійми асоціюються зі спокоєм, безпекою та затишком, а турбота, ніжність, тепло – це слова, які виникають в уяві насамперед коли бачиш, як тендітно мама пригортає свого малюка.

Олена Хачатрян – багатодітна мама, голова благодійного фонду «Сім’я», член комітету руху «Всі разом». Вона щиро вітає дане ціннісне естетичне оздоблення житлового комплексу.

«Дуже гарно! Забудовник – молодець! Мурал, який нагадує жінкам про їхнє призначення. Найбільша нагорода від Бога для жінки – це материнство! Як мама шістьох дітей, скажу, що бути мамою – найприємніша робота! Зарплатню оплачують  поцілунками! Більше б муралів на сімейну тематику».

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram