На Подолі привітають киян з Українським Днем Родини

Актуально
06.07.2020
На Подолі привітають киян з Українським Днем Родини

Жителів столиці та гостей міста привітають з чудовим святом: Українським Днем Родини. Святкова локація розміститься в середу, 8 липня, на Подолі біля Оглядового колеса. Початок о 12:00 та триватиме подія до 20:00.

Громадський рух «Всі разом!» організовує святкову подію для Киян – «День Родини на Подолі». Під час заходу буде функціонувати інформаційно-просвітницький намет, де мешканці отримають повідомлення про важливість та захист родинних цінностей.

Сім`ї та молоді пари зможуть зробити фото біля тематичної фотозони. Професійний фотограф порадує гостей події сімейними портретами.

Для дітей організатори підготують локації з солодкою ватою та повітряними кульками. Також кожен відвідувач зможе переглянути інформаційні стенди на родинну тематику.

Організатори «Дня родини на Подолі» мають на меті привітати жителів міста зі святом та розповісти про цінність сім`ї, збереження родинних відносин у сьогоденні.

Нагадаємо, що минулого року, 1-2 червня на Хрещатику відбувся масштабний фестиваль «Всі разом – за сім`ю!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram