«Кривий Ріг за сім’ю»: у міській раді створили спеціальну депутатську групу

Актуально
28.04.2021
«Кривий Ріг за сім’ю»: у міській раді створили спеціальну депутатську групу

На пленарному засіданні Криворізької міської ради 28 квітня оголошено про створення депутатської групи «Кривий Ріг за сім’ю». Його очолив депутат Олег Подкопаєв.

Про новоутворену групу повідомив голова міста Костянтин Павлов. Станом на момент оголошення до групи увійшло 16 депутатів від партії «Слуга народу». Всі вони мають спільне та чітке бачення розвитку міста.

Як зазначив Голова депутатської групи, основними завданнями депутатської групи є захист вічних цінностей українського суспільства і протидія спробам знищити фундаментальне природне право в ім’я політичної моди. Серед завдань групи також всебічне сприяння підготовки та прийняттю рішень Криворізької міської ради, які сприятимуть зміцненню родинних цінностей та принципів гідного суспільства. Серед них:  виховання дітей та молоді на основі сімейних цінностей, популяризація і донесення широкого спектру світової консервативної думки до української інтелектуальної спільноти.

«Сьогодні вкрай важливим є об’єднання зусиль тих депутатів нашого міста, які прагнуть боронити природні цінності, фундаментальні права громадян та декларувати сталий шлях розвитку міста, який є оптимальним для життя та розвитку громади. З цією метою я запрошую колег-депутатів, які у міській раді Кривого Рогу представляють партії ОПЗЖ, “Європейська солідарність”, “Блок Вілкула” та “Сила людей” доєднатися до ініціативи, щоб спільними діями якісно розбудовувати громаду та сприяти зміцненню родинних зв’язків і захисту інституцій сім’ї, материнства, батьківства та дитинства», – зазначив Олег Подкопаєв.

Процес вступу інших депутатів, які розділяють ідеї та цілі нової депутатської групи, триває.

 

У контексті актуальних викликів існує необхідність єднати політичні зусилля для підтримки інституту природної сім’ї як основи існування української держави. Рух «Всі разом!» закликає депутатів місцевих рад всіх рівнів ініціювати створення міжфракційного депутатського об’єднання «Всі разом – за сім’ю!», шляхом підписання відповідного МЕМОРАНДУМУ. Завдання – плекання суспільства, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики.

Читайте також: Рух “Всі разом!” закликає депутатів місцевих рад об’єднатися для підтримки інституту сім’ї 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram