Київ насичений рекламою фестивалю “Всі разом – за сім`ю!”

Актуально
05.06.2018

Уже 9 та 10 червня на Поштовій площі пройде масштабний соціальний фестиваль “Всі разом – за сім`ю!” А киян інформує про цей захід зовнішня реклама по усьому Києву та листівки у поштових скриньках.

10 білбордів та 5 сітілайтів інформують киян та гостей столиці запрошенням на сімейний фестиваль на Поштовій площі 9 та 10 червня. Зокрема, їх можна побачити на Інститутській, Івана Мазепи, Спаській, Межигірській, Антоновича, Чонобильській вулицях, Оболонському проспекті, Караваєвих Дачах та інших локаціях. Це сітілайти, скроли та біл-борди.

Тих, хто подорожує по місту на метро, інформуватимуть метролайти. Вони розміщені на ключових станціях метрополітену. Наприклад, на Хрещатику, Майдані, Університеті, Театральній, Золотих Воротах, Шулявці, Політехнічній. Афіші розміщені також в усіх київських клубах “СпортЛайф”

Не оминула реклама й жителів вуличок Шевченківського, Подільського, Дарницького районів. Близько 8 тисяч афіш розміщено у цих районах. Афіша інформує про назву заходу, дати, місце локації та хедлайнерів. А це 9 червня – Mountain Brezee та 10 червня – Tarabarova.

Для тих, хто любить читати, організатори фестивалю “Всі разом – за сім`ю!” подбали про спеціальні буклети формату А5, де описана детальна інформація з програмою заходу. 25 тисяч киян отримали такі буклети у свої поштові скриньки.

Нагадаємо, що фестиваль “Всі разом – за сім`ю!” є щорічним соціальним вуличним заходом. Подія складається із трьох блоків: локації сімейного сервісу, денна програма на сцені та вечірній концерт.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram