Головуючий Української Міжцерковної Ради — про те, як діяти на місцевих виборах

Актуально
21.08.2020
Головуючий Української Міжцерковної Ради — про те, як діяти на місцевих виборах

Олександр Рудинець, головуючий Української міжцерковної ради, звернувся до релігійної громади. У відеозверненні він закликає християн брати активну участь у місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня.

Головуючий УМР наголошує, що віруючи люди мають бути представлені на місцях.  Він підкреслює важливість активної участі християн у виборчому процесі, бо головне у ньому – це люди, які виступають кандидатими. Олександр Рудинець рекомендує виборцям шукати у списках християн – братів та сестер, або тих, які не будуть впроваджувати зло та різні збочення.

Окрім того він повідомив, що по всіх церквах оголошуються молитви за вибори, щоб Господь благословив Україну та на місця прийшли достойні люди.

“Я вас закликаю: голосуйте, не ігноруйте, дайте свій голос за майбутнє України, за її розвиток, за її благословенний шлях, який вона має від Господа!”, – сказав він у своєму зверненні.

Джерело: офіційна сторінка УМР у Facebook.

Українська Міжцерковна Рада (УМР) є колегіальним органом, до складу якого можуть входити об’єднання церков, християнські місії та впливові місцеві церкви. На сьогодні склад УМР становить 21 член. УМР також співпрацює з іншими об’єднаннями громадян, релігійними організаціями та церквами, як в Україні, так і за її межами. Діяльність УМР здійснюється на засадах і принципах добровільності, гласності, законності та рівноправності всіх її членів. У своїй діяльності УМР керується Біблією, Конституцією України, Статутом УМР та рішеннями засідань УМР.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram