Депутати на Луганщині утворили міжфракційне об’єднання “Всі разом – за сім’ю!”

Актуально
12.03.2021
Депутати на Луганщині утворили міжфракційне об’єднання “Всі разом – за сім’ю!”

На пленарному засіданні  Сватівської райради вирішено підтримати  ініціативу Руху “Всі разом!” щодо утворення Міжфракційного депутатського об’єднання «Всі разом – за сім’ю!» (МФО). Рішення було ухвалене одноголосно.

25 лютого депутати Сватівської районної ради Луганської області розглянули звернення Руху щодо створення МФО на постійній комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та інформації, запобіганню корупції. Це питання було висвітлене на засіданні 4 сесії Сватівської райради.

Ініціатором розгляду стала депутат Юлія Огданська. Комісія одноголосно підтримала шляхетну ініціативу. Згідно із данними Протокольного рішення, рішення було ухвалене одноголосно: всі 26 депутатів ради проголосували «ЗА». Головам фракцій доручено оранізувати підписання Меморандуму.

Представники різних політичних сил виявили бажання доєднатися до нового МФО. Серед них є депутати від партій «Слуга народу», «За майбутнє», «Майбутнє нашого краю», «Опозиційна платформа – за життя». Всі вони мають спільне та чітке бачення розвитку району.

Як зазначила Голова Сватівської районної ради Людмила Русанова, депутати мають підтримувати подібні ініціативи. «Депутати Сватівської районної ради завжди виступають за збереження інституту сім’ї, сімейних і християнських цінностей, подружжя, батьківства і дитинства. Саме тому ми підтримали звернення», – прокоментувала Людмила Русанова.

Процес вступу інших депутатів, які розділяють ідеї та цілі нового міжфракційного об‘єднання, триває.

У контексті актуальних викликів існує необхідність єднати політичні зусилля для підтримки інституту природної сім’ї як основи існування української держави. Рух «Всі разом!» закликає депутатів місцевих рад всіх рівнів ініціювати створення міжфракційного депутатського об’єднання «Всі разом – за сім’ю!», шляхом підписання відповідного МЕМОРАНДУМУ. Завдання – плекання суспільства, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики.

Читайте також: Рух “Всі разом!” закликає депутатів місцевих рад об’єднатися для підтримки інституту сім’ї 

У Київраді оголосили про створення депутатської групи за християнський шлях розвитку столиці

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram