Чому фільм “Битва за природу” набув такої популярності? Підсумки першого року від прем’єри

Актуально
28.01.2021
Чому фільм “Битва за природу” набув такої популярності? Підсумки першого року від прем’єри

У січні торік Рух «Всі разом!» презентував документальний фільм «Битва за природу». Він присвячений фундаментальному аналізу концепції гендеру. На YouTube-каналі Руху «Всі разом!» вже понад 60000 переглядів. У фільмі лунає пряма мова фахівців, які представляють всі дотичні галузі: медицина, право, сексологія, освіта і психологія. Вони є авторитетними науковцями – кандидати і доктори наук.

Залучені спеціалісти, резиденти Кабінету експертів в унісон констатують: концепція гендеру – найбільша містифікація ХХІ століття, з доказовою наукою ця теорія має дуже багато конфліктів.  Все, що можна побачити і почути у фільмі – це винятково пряма мова найкращих експертів з багаторічним науковим і практичним досвідом.

На початку фільму ведучий констатує: «Спочатку вони розповіли, що гендерна рівність – це про рівність прав та можливостей чоловіків і жінок. Трохи згодом вони уточнили, що між чоловіками і жінками, хлопцями і дівчатами немає жодної різниці. І вже зараз нас остаточно поінформували: біологічної статі не існує зовсім, адже є 10-20-30 і навіть більше різноманітних гендерів, і всі вони рівні. І саме це, на їхню думку, є гендерна рівність».

Фільм транслювався на кількох телевізійних каналах. Також матеріал викликав великий резонанс серед аудиторії YouTube. Під зазначеним відео на ютуб-каналі руху «Всі разом!» понад 630 коментарів, багато з яких – вдячність авторам та повага науковцям. Глядачі підкреслюють актуальність та важливість подібних експертних матеріалів.

Користувач Ангеліна Келнік пише: «Нарештї з’явився розумний відеоролик та ще й українською мовою. Більше би таких науково-юридичних програм зрозумілою мовою. А гендерна теорія – це неокомунізм».

Єгор Гуськов зауважує: «Дякую вам за створення цього відео. Гендерна ідеологія — це одне з відгалужень культурного марксизму. Лівацькі закордонні фонди скуповують продажних українців задля пропаганди гендерної теорії в Україні».

Артур Шевцов пише у коментарях: «Нарешті сили здорового глузду переривають свою мовчанку щодо т. з. “гендеру” у публічній площині! Дуже дякую за цей фільм! Нарешті проплаченим грантожерам починають давати гідну і, головне, наукову відповідь на їхню хворобливу маячню. Закликаю активно поширювати цей фільм у соціальних мережах».

Автор фільму Руслан Кухарчук зазначає: «Ця документальна стрічка виявилася надзвичайно актуальною, кількість органічних переглядів приємно вражає. Чи не вперше в українському сегменті з’явився подібний структурований матеріал про концепцію гендеру не з позиції активістів та релігійних лідерів, а з погляду науковців та профільних спеціалістів».

Дивіться фільм «Битва за природу» і поділіться цим посиланням з усіма!

Нагадаємо, що до створення фільму «Битва за природу»були залучені наступні експерти:

Володимир Медведєв

Доктор медичних наук, нейрохірург

Доктор медичних наук, нейрохірург. Лауреат премії імені Олександра Богомольця у галузі фізіології та патофізіології НАН України, доцент, лікар-нейрохірург, співавтор 187-ми наукових праць, у тому числі 8-ми монографій, 4-х підручників, 22-х патентів на корисну модель. Основні праці присвячені проблемам експериментальної та відновної нейрохірургії, відновному лікуванню травми спинного мозку, біології стовбурових клітин, патофізіології нервової системи, проблемам біоетики і нейроетики, історії нейронауки.

 Святослава Федорець

Сімейний психолог, сексолог

Сімейний психолог, сексолог. Член Асоціації сексологів та сексотерапевтів України. Займається впровадженням статевого виховання. Закінчила з відзнакою магістратуру психологічного факультету Київський університет імені Бориса Грінченка. Аспірант в університеті економіки і права «Крок». Судовий експерт у Київському науково-дослідному інституті судових експертиз. Публікується у періодичній пресі не тему статевої освіти.

 Олена Львова

Кандидат юридичних наук, викладач права

Кандидат юридичних наук, викладач права. Старший науковий співробітник Інституту держави і права імені Володимира Корецького НАН України. Лауреат державної премії імені Ярослава Мудрого за підготовку і видання підручників для студентів юридичних спеціальностей. Понад 15 років викладацької роботи у вищих навчальних закладах: Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського, Києво-Могилянська академія, Академія внутрішніх справ. Автор близько 200 наукових публікацій з проблем правових систем сучасності, природного права та верховенства права, гендерної проблематики.

 Михайло Шевченко

Директор інституту сексології та сексуального здоров’я

Директор інституту сексології та сексуального здоров’я. Кваліфікацію психолога отримав у Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова. Додаткову освіту здобував за напрямом сексології. Область науково-прикладних інтересів: сексологія, соціалізація статі, психотерапія сексуальних дисгармоній, статеве виховання. Сексолог та психотерапевт. Тренер з сексуальної та статевої грамотності. Виконавчий директор Асоціації сексологів та сексотерапевтів України та координатор Української Школи сексології.

 Олеся Горгота

Кандидат філософських наук, директор школи

Кандидат філософських наук, директор загальноосвітньої школи. Закінчила філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Там само у 2007 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата філософських наук. Друга вища освіта за спеціальністю «Право» у Міжрегіональній Академії управління персоналом. Підвищувала кваліфікацію у Вищій школі філософії при Інституті філософії імені Григорія Сковороди НАН України. Область науково-практичних інтересів: філософія, політологія, психологія, гендер. Доцент кафедри психології і соціології МАУП.

Підписуйтесь на ютуб-канал «Всі разом!» https://youtube.com/vsirazom

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram