Чоловік, який вдає з себе жінку, вимагає прийняти його у жіночий монастир

Актуально
13.04.2021
Чоловік, який вдає з себе жінку, вимагає прийняти його у жіночий монастир

У Бельгії 46-річний чоловік Еф’є Спреутерс (Eefje Spreuters) вирішив стати «монахинею». Він 15 місяців тому почав ідентифікувати себе жінкою та користуватися жіночими вбиральнями, роздягальнями тощо. А нещодавно «зрозумів своє покликання», а тому прагне стати «сестрою» у жіночому монастирі.

Таку заяву Еф’є озвучив в ефірі бельгійського радіо Radio 2 Antwerp. І додав, що кілька монастирів, куди хотів потрапити в якості черниці, відмовили йому.

Юрист католицької церкви Рік Торфс пояснив позицію так: «Людина народжується із біологічною статтю і міняти її впродовж життя згідно «сексуальної ідентичності» не може». Проте трансгендера такі варіанти не вдовольнили і він попередив, що боротиметься за своє «покликання» до кінця. І готовий навіть їхати у Ватикан для отримання «благословіння» на чернецтво. Чоловік додає, що він ріс та виховувався у хорошій релігійній сім’ї, але тільки зараз зрозумів, що справжній мир для своєї душі він може здобути у жіночому монастирі.

Ця історія має всі ознаки провокації з метою звинуватити Католицьку церкву у так званій трансфобії. А можливо навіть і через суд добиватися включення у жіночий монастир чоловіка, який вдає з себе жінку. Безглуздя в контексті трансруху триває. І передусім воно загрожує жіночим спільнотам і середовищам. Днями у Кабінеті експертів вийшла публікація про те, як транссексуали фактично знищують жіночий спорт.

Нагадаємо, у Польщі ЛГБТ-спільноти та феміністки чинять напади на храми та костьоли. Усе це вони роблять в ім’я Стамбульської конвенції та так званої «рівності прав».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram