Біблійне порівняння в інтерв’ю начальника ГУР

Актуально
31.01.2023
Біблійне порівняння в інтерв’ю начальника ГУР

«Україна переможе Росію, як Давид Голіафа», – біблійне порівняння начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майора Кирила Буданова. Під час інтерв’ю польському новинному порталу Wirtualna Polska привів порівняння з біблійним сюжетом. Також опубліковане на офіційному сайті ГУР.

Зазначив, що українська армія вже демонструє свою унікальність та вміння швидко вчитися, адаптуватися до нових викликів.

Журналіст Wirtualna Polska  у розмові з Кирилом Будановим говорить про те, що до початку війни Росія вважалася другою армією світу. Однак зараз можна сказати, що це друга армія, але третього світу. Репортер ставить запитання: «Наскільки російська армія та її могутність були лише міфом?».

На що Кирило Буданов відповідає: “Так, я вірю, що це був міф. Але я думаю, що ми, українці, допомогли світу розвіяти історії про непереможну російську армію. Повернуся до історії: за часів королеви Єлизавети І англійці розгромили в морі іспанський флот, велику і непереможну Армаду. Так само розгромимо «велику і непереможну» армію Росії. Так само як Давид переміг Голіафа”.

Нагадаємо, що раніше начальник ГУР зустрічався з Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм, як повідомляв офіційний сайт ГУР. На зустрічі обговорювали перспективи повного звільнення України. Тоді Кирило Буданов сказав: «Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця і Боже благословення. Певен, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить всі окуповані землі».

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram