25 команд з різних міст України брали участь у ГЛС 2020 в онлайн

Актуально
09.12.2020
25 команд з різних міст України брали участь у ГЛС 2020 в онлайн

4-5 грудня 2020 відбувся Глобальний Лідерський Саміт (ГЛС). Уперше у двох форматах: жива подія у Києві та онлайн у BigMarker. Це був дійсно унікальний досвід, який залучив ще більше учасників зі всієї України. Команди церковних служителів, колег чи просто друзів – спільно чи окремо вдома – об’єдналися для удосконалення власного і командного лідерства. Прагнення розвиватися та досягати свого грандіозного бачення попри виклики пандемії зібрало понад 500 учасників ГЛС в онлайн.

Для зручного перегляду ГЛС на місцях, організаторами були облаштовані спеціальні зали, встановлювалися великі екрани. Організовувалися спільні обіди та кава-паузи. Кожній команді були запропоновані якісні кольорові друковані робочі зошити. Тому, кожний учасник був забезпечений основою для індивідуальної роботи над темами та групової дискусії. Керівники груп вели активний обмін думками між учасниками та обговорювали складні питання з послань спікерів.

Загальна атмосфера, яка панувала серед онлайн-учасників була піднесеною та надихаючою. Про що свідчать отримані відгуки від пасторів церков, координаторів та учасників командного перегляду. Далі, пряма мова.

Валерій Іллічов – старший пастор церкви Різдва Христова, Нова Каховка:
«Хочу подякувати вашій команді, за вашу сумлінну і дуже важливу працю. Ви робите можливим існування ГЛС в Україні.  Наша команда, яка брала участь у ГЛС в онлайн, представляє керівництво об’єднання “Церква Божа України”. Всі ми дуже задоволені живими виступами, відео-посланнями та самою організацією події. Для нас це був новий досвід участі у такому заході онлайн, але дивлячись на виклики часу, ви дуже гарно впорались з задачею і зробили можливим нашу участь в ГЛС 2020! Саміт дуже надихнув, підштовхнув на важливі роздуми  і проведення деяких реформ! Нехай Господь вас рясно благословить! Прийміть щиру подяку від нашої команди і особисто від нашого єпископа Олексія Олексійовича Демидовича».

Володимир Білик – пастор церкви «Джерело Життя», Львів:
«Дякуємо за організацію онлайн трансляції ГЛС. Наша група дуже задоволена подією. Ми надихалися від перегляду семінарів. Інформації було стільки, що навіть не встигали. Онлайн формат для нас зручніший, ніж живі семінари, тому що більше наших лідерів змогли взяти участь у події і ми змогли поділитись посиланням з дочірніми і дружніми церквами. Також, дуже вдячні за доступ до архівів ГЛС, це дуже цінно!»

Наталія Лаптєва – пастор церкви «Світло Життя», Полтава:
«Ми приєднуємося до 405 тисяч учасників ГЛС у всьому світі! Від нас було 31 учасник. Спікери: Єпископ Ті Ді Джейкс, Крейг Грошел, Майкл Тодд, Маркус Бакінгем, Рорі Ваден, Альберт Тейт та інші. Дякуємо тобі, Руслан Кухарчук за мотивацію!»

Сергій Ткачук – пресвітер церкви ЄХБ, Розничі:
«Дякуємо вам з організацію перегляду ГЛС. Нам було цікаво і корисно. Що би нам хотілося б під час перегляду, то більше часу на обговорення. Можливо живі спікери могли б бути цікавішими, якби в них брали інтерв’ю, а не їхній виступ. Було б жвавіше якби між лекціями було б прославлення, або виступ відомих християнських співаків. Дякуємо що ви нам служили. Будьте благословенні!»

Олена М’ята – учасник командного перегляду ГЛС з церкви «Алілуйя», Скадовськ:
«ГЛС – надзвичайно важлива подія в цей непростий час! Нам, як лідерам, важливо не просто розуміти цей період часу, але й знати, як рухатися в ньому. Лідерство – це вплив! Ми досягаємо людей і ведемо їх за собою, нам важливо довіряти Ісусу, який знає, як і куди вести. Для мене було актуальним слово Крейга Грошела, який вчив як рухатися під час кризи. Запам’яталися характеристики лідера, які описав Руслан Кухарчук: лідер БАЧИТЬ, лідер ХОЧЕ, лідер РОБИТЬ. Микола Романюк – пастор з Ірпіня, проводив паралель між образами «пастух» і «сторож». Він надихнув мене оцінити стан мого серця. Але найсильнішим посланням для мене, було слово Майкла Тодда про темп благодаті. Спасибі всім організаторам за цей чудовий час навчання!»

Глеб Копалін – координатор командного перегляду з церкви «Дім Божий», Дніпро:
«Усе дуже сподобалося! Уся наша команда дивилася віддалено вдома. Ті хто пропустив п’ятницю через роботу, подивилися повтор, що дуже зручно. Враження у всіх різні, когось торкнулося одне послання, кого-то інше. Особисто для мене найактуальнішими виявилися послання Крейга Грошела, Рорі Вадена і Т. Д. Джейкса. Ще раз спасибі за вашу працю і посвяту!».

Світлана П’ятковська – учасник командного перегляду ГЛС з церкви «Алілуйя», Скадовськ:
«На ГЛС я отримала слово про те, як рухатися далі в служінні. Мене надихнуло слово Руслана Кухарчука про лідерство, послання Майкла Тодда про вибір правильного темпу і Маркуса Бекінгема про гнучкість в роботі. Також актуальним був заклик Ярослава Юраша до об’єднання в політиці, підтримці народної ініціативи і протистояння злу разом. Величезне спасибі організаторам і спікерам»

Оксана Кузьменко – учасник командного перегляду ГЛС з церкви «Алілуйя», Скадовськ:
«На Саміті ще раз переконалася для себе, що нам не можна зупинятися в нашому служінні. Незважаючи на всі перешкоди і обставини цього часу, християни мають мобілізуватися. Одне із завдань – заповнити інтернет простір, використовуючи його ресурси для служіння і Євангелія. Глобальний Лідерський Саміт – це величезний стимул для перебудови мозку!»

Сергій Пастушенко – координатор командного перегляду спільно церквами «Перемога» та «Любов Христова», Миколаїв:
«Щиро дякуємо всім організаторам і виконавцям цієї яскравої події всього року – ГЛС 2020! Особливо дякуємо Господу, без доброї волі Якого цей захід не зміг би бути реалізований! Благословляємо все насіння посіяне за ці два дні на добрі плоди! До побачення ГЛС 2020! До зустрічі ГЛС 2021!»

Олена Філімоненко – координатор командного перегляду у церкві «Еммануїл», Кам’янське:
«Дякуємо вам і всій вашій команді за організацію ГЛС 2020 онлайн. Служачи в медіа сфері розумію, як це непросто. Все було на професійному рівні – люблю, коли все продумано до дрібниць. Наша лідерська команда, пастори і служителі благословлені цією подією, а значить варто чекати змін і результату в нашій церкві, місті і до краю землі … На даному етапі передивляємося всі послання – такий обсяг інформації, потребує додаткової обробки і осмислення. Це був чудовий час, який приніс нам підбадьорення і натхнення. Віримо в добрі плоди для Царства Божого!».

В’ячеслав Пазяк – учасник командного перегляду ГЛС з церкви «Алілуйя», Скадовськ:
«На Глобальному Лідерському Саміті цього року я дуже надихнувся! З великим інтересом слухав кожного виступаючого. Для мене було важливо, що спікерами на саміті були люди, які домоглися певних висот у своїх сферах і могли дати слушні поради про розвиток лідерських якостей. Для себе відзначив Рорі Вадена. Приголомшливий спікер! Він дав важливі настанови як упорядкувати і заощаджувати свій час. В даний момент життя для мене це актуально. Формат саміту мені сподобався. У нас в місті добре пройшла робота в групі, а онлайн сесії – відмінна альтернатива в період карантинних пересторог. Спасибі вам за організацію і надихаюче час!»

Едвард Богаславський – координатор командного перегляду у церкві «Спадок віри», Харків:
«У ГЛС наша команда брала участь окремо – кожний у себе вдома. А ввечері ми влаштовували спільне обговорення почутого. Дуже зручний формат ГЛС в онлайні. До того ж, можливість переглянути подію у записі – додатковий бонус. Хочемо відмітити різноманіття контенту, а особливо практичний приклад лідерського впливу, яким ділився КАКА. Безперечно, онлайн формат потрібно використовувати у наступному році».

Марія Бандура – координатор командного перегляду у церкві ЄХБ, Рожищі:
«Дякую вам за організацію ГЛС у цьому році! Сподобалося те, що цього року не потрібно було їхати на живу подію до Києва. Хочу відмітити блок Святослава Юраша. Декілька учасників нашої команди працюють у сфері політики та державного менеджменту. Послання Юраша було особливо цікавим для них та корисним. Вами зроблена велика праця. Бажаю тримати і надалі такий рівень! Нехай благословить вас Бог!»

Євген Лєбєдєв – координатор командного перегляду у «РадіоМ», Слов’янськ:
«Ми дивилися ГЛС командою. Одночасно у Києві та Слов’янську. Було дуже інформативно! Сподобалася організація події в онлайн і супровід в організації командного перегляду. Додатково не замовляли друкований робочий зошит. Але зрозуміли, що в майбутньому – він незамінний. Для себе хочу відмітити послання Т.Д. Джейкса. Дуже цікаво було почути власне свідоцтво КАКА. Дуже потрібен ГЛС в онлайн! Тримайте цей рівень».

Галина Михаленко – координатор командного перегляду церков «Перемога» у Рубіжному, Лисичанську та Северодонецьку:
«Це зовсім новий погляд на лідерство! Кожне послання торкалося окремої сфери впливу на різні сфери життя. Дуже сподобався висту Сайді Робертсон. У мені наче щось перевернулося, коли я її слухала. Її свідоцтво допомогло мені самій поглянути на себе по-іншому. Бажаю з новою силою розвивати в собі дар лідерства. Дуже дякую всій команді ГЛС у Києві за організацію події!»

Анна Гіжинська – координатор командного перегляду у церкві «Слово віри», Кривий Ріг:
«Велика подяка за вашу працю, за органiзацiю, за проведення такого важливого Самiту. Актуальні питання були розкритi доступною мовою. Вiримо, що цi зерна принесуть великий врожай!»

Для всіх, хто бажає почути виступи спікерів ГЛС 2020, пропонуємо замовити доступ до всіх відеопослань. Бонусом також отримаєте всі відео ГЛС за 2019 рік. Замовляйте за цим посиланням!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram