ЇДЕМО ДО ІЗРАЇЛЮ “ВСІ РАЗОМ!”

Актуально
07.06.2019

ПОЇЗДКА ДО ІЗРАЇЛЮ

26 вересня – 2 жовтня
7 днів і 6 ночей

Організація «Всі разом!» запрошує в ексклюзивний тур по Святій Землі!
Це – найкраща пропозиція цього року:

  • авіапереліт Київ-Тель-Авів-Київ;
  • медичне страхування;
  • проживання в готелі 4-5*;
  • сніданки і вечері;
  • російськомовний гід-християнин протягом всієї програми;
  • комфортабельний автобус по всьому маршруту;
  • участь у конференції про історію Ізраїля.

ВСЕ ВКЛЮЧЕНО – 750$

Єрусалим, Віфлеєм, Назарет, Капернаум … Юдея, Самарія, Галілея … Йордан, Геннісарет, Мертве море … Сіон, Елеон … Гефсиманія, Віа Долороса, Голгофа… Це місця, на яких відбувалися найбільш значущі події історії спасіння. Читаючи Біблію, слухаючи проповіді, розмірковуючи про духовні істини, ви знову і знову в своїх думках торкаєтеся Землі Ізраїлю. Прийшов час здійснити бажання свого серця і, нарешті, побачити те, про що ви так багато молилися! Побувати в Ізраїлі – це пройти тими дорогами, якими ходив наш Господь!

Заспівати про Його народження у Вифлеємі. Зануритися в Йордан. Пройшовши вуличками Старого Єрусалиму, спуститися в Гефсиманський сад. Піднятися на Оливну гору. Підійти до Голгофи. Зазирнути у печеру, де було покладено тіло Ісуса. Виявити, що гробниця порожня, тому що Він воскрес! Все це ви зможете здійснити під час цієї поїздки в Ізраїль. Насичена Біблійна програма, гіди християни, комфортабельні автобуси, затишні готелі з прекрасним харчуванням, спілкування з братами і сестрами під час конференції вечорами – все це для вас у вересні.

ЗАПИТУЄТЕ? ВІДПОВІДАЄМО!

Чим відрізняється ваша пропозиція від інших?
Ми організовуємо поїздки для євангельських християн з акцентом на Біблії. Ми не економимо на готелях і харчуванні. Після насиченої програми потрібен хороший відпочинок. Тому ми пропонуємо тільки ті готелі, які зарекомендували себе як першокласні з відмінним сервісом і кухнею. І все це – за найбільш доступною ціною.

Звідки вилітаємо і яка авіакомпанія?
Бориспіль або Жуляни. МАУ або Роза Вітрів.

Чи будуть якісь доплати?
Ні. Все включено у вказану вартість.

Кажуть, що багатьох не пускають до Ізраїлю. Чи не виникнуть проблеми під час проходження паспортного контролю після прильоту?
Якщо ви летите з метою паломництва, то вам немає чого боятися. За умови виконання всіх інструкцій і чистих мотивів – є всі можливості пройти контроль, навіть якщо вас запросять для додаткової співбесіди.

Чи передбачений відпочинок і вільний час?
Ми надаємо можливість відпочити по кілька годин на кожному з трьох морів Ізраїлю.

Чи потрібна віза і біометричний паспорт?
Ні. Віза безкоштовна і оформлюється по прильоту. Підходить будь-який закордонний паспорт громадянина України, термін якого спливає не раніше 04.04.2020.

Чи входить багаж у вартість авіаквитка і яка вага?
Ручна поклажа до 5 кг. Багаж до 23 кг.


ПРОГРАМА ПОЇЗДКИ

 День перший. 26 вересня. Четвер.
Приліт в «Бен-Гуріон». Зустріч з гідом. За умови раннього прильоту – відвідування Іопії (сучасне Яффо). Будинок Симона Шкіряника. Трансфер до Віфлеєму. Розміщення в готелі. Вечеря. Відпочинок.

День другий. 27 вересня. П’ятниця.
Сніданок. Єрихон. Гора Спокуси. Йордан. Кумран. Мертве море – зупинка з відпочинком 3 години.

День третій. 28 вересня. Субота.
Ранній сніданок. Виїзд в Галілею. Назарет. Гора Повалення. Армагедонская долина. Кана Галилейська. Гора блаженств. Табха. Капернаум. Галілейське море. Вечеря. Відпочинок.

День четвертий. 29 вересня. Неділя.
Сніданок. Оливкова гора. Панорама Єрусалиму. Гробниця пророків. Церква моління про чашу. Гефсиманський сад. Кедронська долина. Місто Давида. Гора Сіон. Світлиця Тайної Вечері. Гробниця Царя Давида. Вечеря. Відпочинок.

День п’ятий. 30 вересня. Понеділок.
Сніданок. Садова Могила. Вчинення Вечері Господньої. Храмова гора. Стіна плачу. Віфезда. Ворота і квартали Старого Міста. Храм Гробу Господнього. Римська вулиця Кардо. Стіна Єзекії. ViaDolorosa – Шлях Скорботи. Вечеря. Відпочинок.

День шостий. 1 жовтня. Вівторок.
Сніданок. Віфлеєм. Поле Пастушків. Базиліка Різдва. Музей Голокосту (Яд Вашем). Ейн Карем – батьківщина Івана Хрестителя. Вечеря. Відпочинок.

День сьомий. 2 жовтня. Середа.
Сніданок. Виселення з готелю. За умови пізнього вильоту – Тель-Авів. Зупинка з відпочинком на Середземному морі. Трансфер в аеропорт. Виліт.

Дата вильотів може зміщуватися +/- 1 день. В програмі можливі незначні зміни та доповнення.

Для бронювання поїздки, потрібно:

– заповнити анкету;
– підписати договір;
– надати копії закордонного паспорта;
– внести передоплату 400 $ до 30 червня.

Забронюйте свою поїздку прямо зараз за номером телефону: +38 098 858 4848  (Viber & WhatsApp & Telegram)

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram