Обережно! Неоліберальний порядок стукає у ваші двері

Експертиза
17.06.2020
Обережно! Неоліберальний порядок стукає у ваші двері

Програма КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ руху “Всі разом!”.
Тема: “Обережно – неолібералізм!”.
Гість у студії: Юлія Федосюк, аналітик формації Кабінету експертів, лідер консервативної жіночої організації “Срібло Троянди”. Ведучий: Руслан Кухарчук, голова руху “Всі разом!”.

В цьому випуску говоримо про неоліберальний порядок, який активно поширюється в Україні. На досвіді Європи, аналізуємо його основні положення та суспільні деструктивні явища ним породжені. Вийшла дуже цікава та гаряча дискусія. Запрошуємо дивитися та активно поширювати цей випуск у соціальних мережах. Деякі вислови навіть варто розібрати на цитати. Ось один, наприклад: “Природа ієрархічна, людське суспільство також. Рівності, як такої – не існує! Часто ієрархія тлумачиться неправильно. Справжня ієрархія – це про духовну організацію людини, яка надихає брати відповідальність за своє життя та життя інших. Ця відповідальність наділяє людину мірою прав”, – зазначила Юлія Федосюк.

Дивіться новий випуск програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ: “Обережно – неолібералізм!”

В програмі зокрема йдеться про:
– політику влади орієнтуватися на маргінальні групи, яка веде до руйнації підвалин суспільства;
– постправду, як присмак неоліберального впливу на маси;
– суспільну толерантність у широкому сенсі та скандальний рівень самоцензури;
– передумови та механізми панування ідеї рівності, яка скасувала запит на мораль і цінності. Та чи існує взагалі рівність, як така? – владу пасіонарного натовпу, яка диктує порядок денний владі та ЗМІ;
– нівелювання авторитетів на догоду інституціям. Чи такий шлях вірний?
– як сприймати намагання держави замінити все звичне собою: сім’ю, церкву і все традиційне в суспільстві.
Про це та набагато більше – в новому випуску програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ РУХУ “Всі разом!”

Неоліберальний порядок знищує традиційне суспільство. Європа вже побачила наслідки свого захоплення та добровільного поневолення цим ідеям. Час визначатися кожному з нас. Обережно! Неолібералізм.

Рекомендуємо також статті та відео з Юлією Федосюк, які раніше були опубліковані на ресурсах “Всі разом!”

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили канал КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ у YouTube для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня наш канал публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проєктів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram